Feriebolig i Spania

Leilighet i Spania.

MI leier denne flotte leiligheten på Solkysten av Spania. Leiligheten er stor og er tilpasset rullestolbrukere. I umiddelbar nærhet finnes flotte strender, kjøpesenter og et hyggelig sentrum med muligheter for masse aktiviteter. Den innholdsrike leiligheten er et godt utgangspunkt for positive og hyggelige opplevelser for såvel tjenestemottakere som ansatte.

Aguilas ligger på Spanias sørlige solkyst. Det er en koselig liten by med ca 32.000 innbyggere. Selv om stedet ikke ligger langt fra de kjente "norske" turiststedene som Torrevieja og La Manga, er det noen små og trivielle forskjeller i favør Aguilas.

Aguilas er et kjent feriested for spanjolene selv. Det er gjerne et kvalitetstegn. Hit reiser de for å kose seg på flotte strender som ikke er overfylt av turister. Her dykker de i et klart vann som også består av et unikt korallrev og yrende liv. Bysentrum fremstår som svært renholdt og det er liten, om ingen, kriminalitet her. De fastboende livnærer seg på fiske og landbruk. De er kanskje ikke de flinkeste til å snakke engelsk, men de yter en formidabel service som de kan være meget stolte av. Her er det deilig å være besøkende.

MI har en kontaktperson i Aguilas som vi kan stole fullt og helt på. Jose snakker godt engelsk og bistår oss med aktiviteter, transport til og fra flyplassen, og andre gjøremål ved våre reiser hit. Han fikser også innpass på lokale tilstellinger, så sjansen for å lykkes med turen hit er relativ høy.

 

 

Aguilas har 5 grader høyere gjennomsnittstemperatur enn Alicante. Rundt den lille byen er det høye fjell som hindrer skyer og urolig vær fra å komme til. Dette gir også noe mindre nedbør enn lenger oppover i Spania. 


Les mer om Aguilas heryr.no: Værvarsel for Aguilas

Web kamera

 

 

 

Våre avdelinger